Pokaži svoje #gadgetNalepke

Dolgočasni pravokotniki v vseh možnih odtenkih sive (don’t even think about that book, please) so … no, dolgočasni. Zaradi tega sem se že pred časom odločil, da bom svoj prenosnik okrasil po svoje. Najprej sem razmišljal, da si kupim vinilno nalepko, ki je narejena po meri za moj prenosnik, a sem kmalu ugotovil, da bom s tem v bistvu eno dolgočasno situacijo nadomestil z drugo. Zato sem se odločil za drugačno pot – na prenosnik sem začel nameščati naključne nalepke, ki sem jih dobil tekom časa.

V bistvu zelo ne maram raznih reklamnih nalepk in zato zelo pazljivo izbiram katera nalepka bo krasila pokrov mojega prenosnika. Tako sedaj na pokrovu ždijo nalepke, ki mi nekaj pomenijo oz. nalepke izdelkov in blagovnih znamk, ki jih uporabljam in mi olajšajo delo oz. življenje. Nočem, da postane moj prenosnik reklamni pano, a zaradi načina, s katerim sem se lotil tega projekta, se je bilo temu, vsaj v določenem delu, nemogoče izogniti. Tako igram igro ravnovesja, s katerim sem nekako zadovoljen.

Ja, saj vem, čisto preveč časa in energije sem zmetal v tole, ane? Morda, a to ni važno sedaj. Tisto, kar mi je bolj pomembno je to, da bi rad odkril unikatne rešitve, ki si jih ustvaril ti. Zato potrebujem tvojo pomoč – na tviterju ali instagramu objavi sliko svoje naprave in dodaj hashtag #gadgetNalepke. Po novem letu bom na enem mestu zbral najbolj zanimive in izbrance povprašal za kratek komentar. Če na tvojih napravah ni nalepk, lahko kljub temu pomagaš tako, da tole objavo deliš naprej in povabiš svoje prijatelje, ki imajo polepljene prenosnike, telefone, fotoaparate, kamere in katerekoli druge tehnološke igrače.

Torej, še enkrat: na tviterju ali instagramu objavi sliko svoje naprave in dodaj hashtag #gadgetNalepke. Najboljši primerki bodo predstvljeni na mojem blogu po novem letu.

Sledi mi na tviterju, kjer sem @uros_m ali pa na Instagrmu, kjer imam enak vzdevek.


Posted

in

,

by