Vlog #018: Poliranje glave

Zavoljo pomanjkanja sreče pri genski loteriji sem fasal manjko na področju naglavnih izrastkov ali po domače: imam plešo. Slednje me niti najmanj ne moti, a sem počasi prišel do spoznanja, da samo stiženje las s strižnikom brez nastavka enostavno ne zadostuje več oz. prostali lasje prehitro rastejo in potem vse skupaj ne zgleda najbolj estetsko. Seveda sem vedel, da rešitev leži v britju, a z mojo srečo to pomeni, da moram poleg britvice kupiti še nekaj paketov obližev.

Edina realna in predvsem najbolj praktična rešitev je bil nakup električnega brivnika. Pri Philipsu so mi celo prišli naproti z nekaj popusta (hvala še enkrat, zlati ste) in tako sem si kupil njihov brivnik Philips S7720/26. Gre za oznako brivnika ter paketa, če koga zanima zakaj /26. V mojem paketu je bila priložena še polnilna postaja, ki zna hkrati tudi samodejno očistiti brivnik. Slednje se mi zdi sila prikladno, ker je čiščenje kratkih ščetin, ki se zarinejo v vse razpoke, zelo zamudno opravilo.

Spodaj si oglej izškatljevanje in prvo britje. Tale investicija ni bila ravno zanemarljivo nizka in sem, priznam, kar dolgo okleval ali sem pripravljen dati toliko denarja za brivnik ali ne. Rezultat je zelo zadovoljiv in za enkrat sem zadovoljen z investicijo.