Vlog #017: Možganski pospešek

Preden zapišem karkoli drugega bi najprej rad poudaril, da za tole objavo nisem prejel nobenega plačila – razen če za plačilo štejeta dve brezplačni škatlici omenjenega izdelka.

Skratka, kakšna dva tedna nazaj sem iz Sensilaba prejel dva paketa Brain Boosta. Gre za nov izdelek, ki je namenjen izboljšani koncentraciji. Priznam, da nikoli nisem posegal po poživilih, razen jutranje kave ter kakšne energijske pijače tu in tam. Energijskih pijač se zadnje čase sicer na široko izogibam, ker bodisi name nimajo učinka ali pa moj srčni ritem spravijo na 11. stopnjo. Ni kul. Kava pa je že tako rutinska, da bi upal trditi, da sem na njene učinke imun.

Tu v igro pride Brain Boost in hkrati tudi moja skepsa, da bo to energijska pijača v prahu. Na moje presenečenje je Brain Boost deloval približno tako, kot je bil oglaševan. Všeč mi je, da mi ni samo povišal srčnega utripa ampak je dejansko držal mojo koncentracijo, brez povišanega srčnega utripa, ki ga običajno začutim ob večjih količinah kofeina. Res nisem pričakoval, da bom kaj dosti občutil, ampak na koncu sem in je pomagalo. Definitivno bo ostal pri meni vedno na zalogi kakšen zavojček, ker vidim uporabno vrednost izdelka za trenutke, ko rabim en tak “pick-me-up”. Vsekakor pa tega ne bi priporočal kot rutino.

Če bi rad preizkusil Brain Boost, lahko do 16. 6. 2017 izkoristiš 20 % popusta, pri nakupu preko Sensilabove spletne strani, s kodo UROS20.

Do takrat pa lahko tudi izkoristiš akcijo 2 + 1 GRATIS.

Spodaj si poglej še en kratek vlog na to temo.

p.s.: ni trajalo dolgo 😂


Posted

in

,

by