Uporabljaj ovitek za telefon – jaz sem idiot

Jaz sem idiot. Idiot, ker telefona nisem imel v ovitku, ko sem zjutraj s suhimi rokami na stopnišču iz žepa potegnil svojega Nexusa 6P. Rezultat tega manevra je menda jasen kajne? Samo poglej sliko – moj bog! Jaz sem idiot.

Tega zapisa sem se lotil zato, da morda koga le prepričam, da kupi ovitek za svoj telefon. Vem, vsem nam je jasno, da je ovitek za 20 € neprimerno cenejši, kot nov zaslon in strošek menjave. Vsi vemo to, a kljub temu obstajamo in ostajamo idioti kot sem jaz, ki uporabljamo telefon brez ovitka. V mojem primeru je ironija še toliko večja, ker je moj Nexus 6P nekoč že naredil izlet z balkona na spodnjo teraso, a je takrat zaradi odličnega Spignovega ovitka to pot preživel brez ene same praske. Dodajmo še dejstvo, da sem prav ta telefon ravno dobil nazaj s popravila, ker sem vmes že naredil na njem škodo, ko mi je v kinu padel z naročja in padel na oster rob, ki je uničil gumba za uravnavanje glasnosti (ker ravno tisti dan nisem imel ovitka, kakopak). Med časom, ko sem čakal na nadomestne dele in popravilo sem založil ovitek, ki ga nisem nadomestil in rezultat je to, kar vidite na sliki. Jaz sem idiot.

Skratka, uporabljajte ovitek. Vem, da so telefoni v svoji naravni pojavi neprimerno bolj privalčni, a so hkrati tudi neprimerno bolj ranljivi. Izbira je tvoja: tvegaš drago poprailo ali nekoliko skaziš lepoto industrijskega oblikovanja svoje naprave. Jaz sem danes dobil lekcijo za moje nadaljnje življenje – ker sem idiot in to ne bom nikoli več.

Sledi mi na twitterju, kjer sem @uros_m, če želiš slediti tej zgodbi še naprej.


Posted

in

, ,

by