Srebro

Kar se je začelo kot osebni izziv in nadgradnja mojih tekaških podvigov, je danes dobilo svoj epilog. Ni besed, ki bi opisale, koliko ponosa in veselja čutim danes, ko lahko tudi dokončno rečem, da sem v skupnem seštevku, v moji starostni kategoriji, Štajersko Korošega pokala, dosegel 2. mesto.

Nisem bil med najhitrejšimi. Zgolj po naključju sem izmed osmih opravljenih tekov enkrat stal na stopnički (pa še takrat se nam je mudilo domov, tako da v resnici nisem). Vendar pa sem si dokazal, da morda ni potrebno biti najboljši, potrebno je biti le vztrajen. Malo število točk, ki sem ga dosegel ob vsakem teku, sem na koncu lahko vnovčil in pristal na 2. mestu.

Res nima smisla še kaj dlje razglabljati o tem. Čaka me le še sklepno dejanje ob uradnem zaključku letošnje sezone pokala in takrat lahko pričakujete kakšen video utrinek. Do takrat pa hvala vsem, ki ste me spodbujali, ko sem na družbenih omrežjih težil z objavami mojih tekov. Spodaj pa je nekaj vlogov, ki so nastali na tekih Štejersko Koroškega pokala.

 

 

 

 


Posted

in

,

by