Eni boste ob naslednjih vrsticah vihali nos, drugi boste skremžili obraz, kot bi ravnokar ugriznili v kos limone, a dejstvo je, da za tem sindromom “trpi” ogromno moških s kosmatimi zadnjicami. Govorim o pizdopuhu.

Tako imenovani ass-crack lint oz. kot ga jaz ljubkovalno imenujem pizdopuh je običajno majhen kosem puha, ki se nabere nekje v predelu telesa, ki se ne more ravno odločiti ali bi bil rit ali hrbet. Za lažjo predstavo: če bi imeli ljudje še vedno rep, kot nekatere opice, bi bilo to ravno v točki, kjer se rep drži telesa.

Morda ravno zato, ker smo izgubili rep, sedaj v nekem perverznem obratu situacije moški s poraščenim parom mišic gluteus maximus ob koncu dneva v prej omenjeni del telesa fašemo kosem puha v barvi spodnjega perila.

Toliko na kratko o izvoru pizdopuha – gre torej za dokaj nadležen, a pretežno neškodljiv pojav, ki morda pesti kosmate moške že vse od izuma bombažnega perila. Morda celo dlje, kdo bi vedel. Zlobni mladci lahko pizdopuh izkoristijo kot prikladno biološko aktivno municijo za razne pihalnike ali pa kar golo frcanje po razredih oz. sošolcih. Fuj.

Na tem mestu velja opozoriti, da pizdopuh načeloma ni posledica slabe osebne higiene ampak gre običajno za kombinacijo okoliščin. Nekoliko cenejše perilo, kosmata zadnjica, potenje in veliko premikanja prispevajo k verjetnosti nastanka kosmov puha na robu soteske.

Kot zanimivost omenimo še sorodornika pizdopuha, ki sliši na ime popkopuh in je ravno to, kar bi si mislili: kosem puha, ki se nabere v popku. Pojav popkopuha je prav tako pogojen z dlakami na predelu popoka v kombinaciji s cenejšo bombažno majico ter gibanjem in potenjem. Ob tem imajo vsekakor boljši izplen moški s pivskimi ali podobnimi vampi.

Dasiravno pizdopuh ni nevaren ali škodljiv pa kljub temu vpliva na kakovost življenja moških in je predvsem nadležen, ko imate opravka z osebo, ki ne razume njegovega izvora. Zato tudi pišem tale zapis. Osveščam in razbijam mite. Upam …