Na Netflix prihaja pogovorna oddaja Bill Nye Saves The World

Netflix je pred kratkim objavil datum izida nove pogovorne oddaje, ki bo slonela na znanstvenih dejstvih. Oddajo bo vodil Bill Nye, ki je postal znan javnosti predvsem kot voditelj ameriške otroške znanstvene oddaje z naslovom Bill Nye The Science Guy. Zaradi kultnega statusa, ki ga je ta oddaja dosegla, je Bill Nye postal posvojenec pop kulture in se posledično pojavil kot gost v marsikateri televizijski produkciji.

Tokrat se vrača z omenjeno pogovorno oddajo, kjer bo skupaj s sovoditelji in gosti pomagal razložiti in raziskati marsikatere stereotipe, strahove in neznanske s področja znanosti, hkrati pa kaže, da se bo lotil tudi psevdo-znanstvenih tem, kot je homeopatija. Oddajo mu bodo pomagali voditi manekenka in vlogerka Karlie Kloss, YouTuber in promotor znanosti Derek Muller ter komik Nazeem Hussain. Poleg sovoditeljev pa se bo v oddajah zvrstilo še nekaj zelo znanih imen iz sveta pop kulture:  Zach Braff, Donald Faison, Rachel Bloom, Joel McHale, Wil Wheaton, Steve Aoki in Tim Gunn.

Vse kaže, da nas čaka zelo zanimiva serija oddaj, ki bodo na Netflixu na voljo od 21. aprila dalje (na dan Zemlje). Oglejte si še uradni trailer in se prepričajte kakšna poslastica nas čaka.


Posted

in

,

by