Honor adrenalinski dan na poligonu na Vranskem

V torek, 10. januarja 2017, sem se pridružil novinarjem, blogerjem, vlogerjem in predstavnikom blagovne znamke Honor na poligonu varne vožnje na Vranskem. Tam je potekal adrenalinski dan, ki je bil še dodatno začinjen s svežo pošiljko snega. V uvodni predstavitvi smo izvedeli nekaj več o blagovni znamki Honor (ki je, mimogrede, hčerinska blagovna znamka podjetja Huawei) ter njihovi prodaji v lanskem letu, ki je po predstavitvi modela Honor 7 lite in kasneje Honor 8, skokovito narasla. Pripravili so tudi simpatičen kviz v katerem je zmagal moj kolega Andrej Pirnat in domov odnesel telefon Honor 8. Odlično!

Za adrenalin pa so poskrbeli AMZS fantje, ki so nas vodili na 4 delavnicah: drift po snegu, zdrs zadka vozila, reševanje iz prevrnjenega vozila in vožnja s Puchovim terencem. Tale vožnja s terencem je bila tudi ena bolj zanimivih, ker ni šlo za klasično vožnjo po terenu. Vozilo je predelano tako, da potrebuje vsaj 4 osebe, ki z njim upravljajo: eden vrti volan, ostali trije pa pritiskajo sklopko, zavoro in plin. Seveda si lahko predstavljate, kako vse to poteka, zato je očitno zaradi komunikacije v šumu ekipa pred nami Pucha vzvratno parkirala v nič hudega sluteč Renaultov Clio, ki je bil parkiran v bližini. Če te zanima kako to zgleda, si oglej moj nedeljski vlog #002.

Bilo je noro dobro doživetje in predvsem prijetno druženje s prijatelji, ki v medijih pokrivajo področje tehnologije. Hvala Honorju in njihovim predstavnikom za nepozaben dan in hvala AMZSju za veliko zabavnih trenutkov in uporanbih informacij.

Foto: Matic Kremžar


Posted

in

, ,

by