Homescreen #1

Verjetno povsem preveč časa namenim izgledu domačega zaslona mojega mobiela. Ne vem zakaj, a ves čas se trudim, da je domači zaslon na mojem mobitelu svež, moderen in pregleden. Verjamem, da je večini izmed vas povsem vseeno, dokler le najdete ikone, ki jih potrebujete. No, pri meni je nekoliko drugače, saj sem po duši in izobrazbi ujet med oblikovanjem in tehnologijo. Zato je moj domači zaslon verjetno odraz tega.

Ker v izlged domačega zaslona vložim toliko časa sem se odločil, da ga delim z vami in vam vse skupaj lepo polinkam, saj večkrat naletim na vprašanja tipa: “Kaj maš pa to za eno ozadje? A to so original ikone? Kaj je pa tole, k ti vreme kaže?”

Skratka, poglejmo kaj se dogaja na mojem domačem zaslonu.

Aplikacije na domačem zalonu: YouTube, Pocket Casts, Google Play Music, Relay Pro, 9gag, Gmail, Fenix, Instagram, Google Photos.

Aplikacije na drugem zaslonu: Snapchat, Wallrox, Chromecast, Speedtest.net, WordPress, Google Play, Weather Timeline, Authy, Google Maps, Google Authentiator, Swarm, Facebook, Messenger, Google Goggles, Goodreads, URL do urnika, Soundcloud, Keep, Settings (nastavitve), Google Calendar.

Če vas zanima še karkoli okoli tega, me na twitterju najdete pod @uros_m.


Posted

in

by