Grem na MetalDays 2017!

Sem človek, ki ne gre pogosto na koncert, čeprav si želim, da bi si za takšne stvari večkrat vzel čas. Kljub temu pa sem lani na prigovarjanje prijatelja Andreja končno sprejel odločitev in kupil tridnevno karto za MetalDays 2016. Najboljši. Trije. Dnevi. Če te zanima, kako je zgledalo lani si lahko ogledaš moj kratek filmček, kjer sem ujel nekaj trenutkov.

MetalDays je ena tistih zadev, ki me je prevzela v trenutku, ko sem se spustil na drugo stran Tolmina, proti Soči. Ravno zaradi tega sem se odločil, da letos festival obiščem za cel teden – en teden težke glasbe. To je pa tudi edina težka zadeva na celotnem festivalu – kljub izgledu so metalheadi eni bolj krotkih in omikanih ljudji, ki pa se pač malo drugače oblačijo. Bojni kriki ob Soči, iskanje Marjana, druženje v kampu, popoldanski koncerti, ki se zavlečejo dolgo v noč in dodaten oder bodo v Tolmin ponovno pripeljali 12.000 glavo hordo deklet in fantov in črna barva bo preplavila Tolmin od 22. do 28. julija. Manson, Iced Earth, Equilibrium, Doro,  Amon Amarth, Opeth … and the list goes on and on and on …

Letos grem tja bistveno bolje pripravljan. Z menoj gredo GoPro za snemanje vragolij v vodi, Canon EOS M3 za snemanje na koncertnem območju in Huaweijev Mate 9 za vse kar je vmes. Z malo sreče bo na koncu nekaj posnetkov, ki bodo dovolj uporabni, da sestavim en lep filmček za letošnji festival. Sicer pa me boš lahko spremljal/-a na twitterju, Instagramu in morda še na Snapchatu.


Posted

in

,

by