#GeekMeet v4.0, povzetek

Vdih. Izdih. #GeekMeet v4.0 je za nami in ne znam vam opisati veselja, ki sem ga občutil, ko sem v Poligonu zagledal toliko obiskovalcev. Hvala vsakemu posebaj. In ko sem ravno pri zahvalah gre posebna zahvala Poligonu, ki nam je velikodušno dal na razpolago njihove prostore in podjetju EPL d.o.o., ki je za udeležence pripravilo nagrade.

Bilo vas je približno 30, kar pomeni, da smo ponovno dvignili število obiskovalcev. Počasi, a vztrajno obisk raste in vse kaže, da vam je #GeekMeet všeč. Zagovotovo pa imate kakšno idejo o tem, kaj bi se dalo narediti drugače in bolje. Vsakemu nasvetu bom z veseljem prisluhnil, ker to konec koncev počnem za vas in ne zase. Lahko mi zatežiš na Twitterju, kjer sem @uros_m ali pa zgoraj klikneš na gumb kontakt in mi pošlješ email.

View this post on Instagram

A post shared by Uroš Miklavčič (@uros_m)

Po tako dobrem odzivu pa seveda že kujem načrte za naprej in vse kar lahko trenutno izdam je, da bo naslednji #GeekMeet v maju, ko si bomo skupaj ogledali Google I/O uvodni keynote. Tudi s sponzorjem se že dogovarjam, a za enkrat še nič ni gotovo in bom vse podrobnosti izdal, ko bo kaj bolj jasno.

Hvala še enkrat, če si prišel na #GeekMeet v4.0. Če te ni bilo pa spremljaj moj blog, podcast Apgrejd in moj twitter feed in boš med prvimi, ki bodo slišali vse novosti o #GeekMeet v5.0.

p.s.: Nekaj utrinkov s srečanja najdeš tukaj.


Posted

in

by