#GeekMeet v4.0, napovednik

Če se kdo izgubi, si lahko pomaga s tem posnetkom:

POZOR (spet): zavoljo arhaične obravnave časa in prestavljanja ure z zimskega na poletni čas se je pripetilo, da bo ravno v času dogodka Amerika eno uro bližje nam. To pomeni, da bo dogodek, po našem času, potekal ob 18. uri. Posledično to pomeni, da bi se dobimo eno uro prej, ob 17.30. Hvala Poligonovcem za prilagodljivost.

Dobra novica! Apple je tudi uradno potrdil datum in uro dogodka, ki se začne ob 19. uri, 21. marca. We’re all good!Tokratni dogodek je Apple napovedal s sporočilom: “Let us loop you in.”Kaj pravite, na kaj se nanaša skrivnostno sporočilo?

Dobra novica: na dogodku se nam bo pridružilo podjetje E.P.L. d.o.o.
Kaj točno bodo pri podjetju pripravili za udeležence pa sledi v prihodnjih dneh, zato spremljajte dogajanje še naprej.

V kolikor se izkaže, da Apple še enkrat prestavi dogodek (dasiravno tudi trenutni datum ni uraden) se vseeno dobimo 21. marca. Potekajo dogovori s sponzorjem, ki bo omogočil, da se bomo lahko malce poigrali s kakšno tehnično igračo, tako da bo za dogajanje v vsakem primeru poskrbljeno.

POZOR! Apple je svoj event prestavil na 21. marec. Na Poligonu so nam odobrili nov termin, tako da se po novem dobimo ob isti uri 21. marca.

Vesela novica za vse geeke. Potrjena sta termin in lokacija za #GeekMeet v4.0. Tokrat se dobimo v ponedeljek, 21. marca 2016 ob 18.30 v Poligonu na Tobačni v Ljubljani.

Dodaj v koledar
03/21/2016 05:30 PM
03/21/2016 21:00 PM
Europe/Ljubljana
#GeekMeet v4.0
Tema tokratnega srečanja bo Applov event, ki si ga bomo pogledali v živo ob 19. uri. Po koncu eventa sledita druženje in debata, ki se lahko potem nadaljujeta v obliki piva v enem od bližnjih lokalov.
Poligon, Tobačna, Ljubljana
Uroš Miklavčič (@uros_m)
uros@miklavcic.si
MM/DD/YYYY
120
1440

*v opomniku so navedeni lokacija, čas, opomnik, URL in vse kar bi pač rabili, da se ne zgubite in ne zamudite

Tema tokratnega srečanja bo Applov event, ki si ga bomo pogledali v živo ob 19. uri. Po koncu eventa sledita druženje in debata, ki se lahko potem nadaljujeta v obliki piva v enem od bližnjih lokalov.

Dogodek je organiziran v sodelovanju s podcastom Apgrejd in Poligonom, ki bo tokrat gostil dogodek. Ravno zato, ker so nas tako dobrodušno sprejeli v svojo sredo bomo veseli vsakega prostovoljnega prispevka, ki jim ga boste lahko naklonili na dogodku (bomo postavili škatlo za ta namen).

Za vsa vprašanja sem na voljo na twitterju, kjer sem @uros_m ali na uros@miklavcic.si.

Če prideš, se lahko pofočkaš tudi na Facebooku.


Posted

in

by