Gearbest.com + blog.miklavcic.si

Zavoljo popolne iskrenosti s teboj, bralec oz. bralka, ti sporočam, da bom v kratkem začel na blogu objavljati recenzije in članke s povezavami do izdelkov, ki jih prodaja spletna trgovina Gearbest.com. Zakaj je to pomembno? Ker imamo od tega lahko vsi koristi.

Razčistimo, torej, kaj imam od tega jaz: za izdelke, ki bodo imeli tukaj objavljen test, imam dogovor, da izdelki ostanejo meni, oni pa v zameno dobijo recenzijo in, če se ti bo zdelo vredno, tvoj nakup. Vendar to ni vse. Pri vsaki objavi, ki bo povezana z Gearbestom, bom objavi ltudi povezavo do določenih izdelkov. Te povezave bodo vsebovale posebne kode, ki bodo meni, v zameno za tvoj nakup, vrnile nekaj drobiža provizije. Če ti to ni kul, lahko sam odklikaš na Gearbest.com in kupiš mimo moje povezave. Fer.

Kaj imaš torej od vsega tega ti? Dve oz. tri stvari. Prva je, da boš na podlagi moje recenzije bolje poznal izdelek. Lahko, da se bo izkazalo, da je totalen šrot in bom nakup odsvetoval (samo ne potem meni tožiti, da ti nisem povedal). Skratka, od mene imaš poglobljen vpogled v kakovost izdelka (na meni pa je, da sem pri tem objektiven). Druga stvar, ki jo imaš od tega je kakšen odstotek nižja cena, ker imam tudi dostop do posebnim promo kod, ki jih bom objavljal tukaj. To se bo verjetno manifestiralo predvsem v obliki kakšnih člankov z jagodnim izborom izdelkov, ki jim zaupam oz. upam zanje dati roko v ogenj (tudi od teh zadev dobim kakšen drobiž provizije, če boš kupiš preko mojega linka). Ti pa spet dobiš nekaj več samozavesti pri nakupu, da ne brcaš čiste teme. Tukaj dajem jaz svoje ime na tnalo, a imej v mislih, da namesto tebe kljub temu ne morem posredovati pri Gearbestu (lahko pa se jeziš name). Tretja stvar je pa vezana na to, da s tem podpreš mene, če si morda kdaj želel/-a pa nisi vedel/-a kako. Z nakupom preko mojih linkov mi pomagaš pa še nižje cene lahko dobiš. Win-win.

Še enkrat – absolutno ti ne bo treba kupiti preko mojih linkov in absolutno lahko gledaš na tole sodelovanje, kakor želiš. Želim biti le iskren, da ti bo jasno, zakaj kar na enkrat tako promoviram izdelke, ki se jih da kupiti na Gearbest.com.

Če te zanima kaj več okoli tega mi pa lahko težiš na twitterju, kejr sem @uros_m.


Posted

in

,

by