#ČrkaNaDan

Zadnje čase sem nekoliko zapostavil mojo ljubezen do grafičnega oblikovanja in s tem nisem prav nič zadovoljen. Na srečo sem z nadaljevanjem študija moral ponovno bolj resno poseči tudi po grafičnih orodjih in tako sem ponovno v pogon spravil mojo kreativnost. Ker si želim raziskovati oblike, barve, teksture, postavitve, vzorce in ostale likovne elemente, sem se odločil, da bom vsak dan narisal eno črko in jo s #ČrkaNaDan označil ter objavil na svojem Instagramu profilu.

Če si želiš slediti projektu in morda celo podati kakšno konstruktivno kritiko, se lahko po novem tudi “naročiš” na določen hashtag na Instagramu (bolj natančno rečeno mu začneš slediti, tako kot slediš uporabnikom). S pritiskom/klikom na #ČrkaNaDan prideš na stran z vsemi objavami, ki vsebujejo ta hashtag – tam pa potem stisneš “Follow” in tako dobiš nove objave direktno v svoj Instagram feed.

Seveda te ne vabim k sledenju zato, ker bi si želel, da stiskaš ❤️, ampak zato, da mi podaš kakšno mnenje. Namen projekta je širjenje in poglabljanje znanja in vsaka argumentirana povratna informacija je dobrodošla. Tega ne počnem, ker že vse znam. To počnem, ker želim svoje znanje izpopolniti.

Če se ti zdi zadeva zanimiva pa mi lahko zelo pomagaš tako, da za projekt poveš svojim prijateljicam in prijateljem. Sej veš, Sharing is caring, nenazadnje :).


Posted

in

,

by