#GeekMeet v5.0: poročilo

Še en #GeekMeet je za nami in čas je, da strnem vtise in občutke. Ponovno smo se srečali v Poligonu, kjer smo se skupaj s predstavniki podjetja Huawei Slovenija družili ob gledanju uvodne predstavitve ob otvoritvi Googlove razvijalske konference I/O 2016. Mislim, da je prav, da se na tem mestu najprej zahvalim Huaweijevcem, ki so za obiskovalce pripravili res veliko dobrih nagrad. Vse od avtomobilskih nosilcev za telefone, preko avtomobilskih polnilcev ter bluetooth zvočnikov, do bluetooth slušalk. Prinesli so toliko nagrad, da nihče od udeležencev ni šel domov praznih rok. Presegli so moja najbolj divja pričakovanja in dodali res veliko k samemu dogodku.

Spet nas je gostil Poligon in tudi njim gre velika pohvala, da so nam spet odstopili prostor za druženje. Poleg tega, da so zelo prijazni in ustrežljivi, so tudi vsi, ki so tam aktivni, zares kul posamezniki in verjamem, da to ni zadnji #GeekMeet, ki se je odvijal tam. Hvala ekipa Poligona za vse.

Sam dogodek je potekal brez zapletov in tudi druženje je lepo uspelo. Zelo bi bil vesel, če bi mi lahko poslali kakšen feedback o tem kaj vam je bilo všeč in predvsem kaj vam ni bilo, da bomo naslednjič lahko pripravili še boljši dogodek. Lako pišeš na moj email, ki ga najdeš tukaj ali pa mi poveš v 140 znakih na twitterju, kjer sem @uros_m.

Če si zamudil dogodek lahko spremljaš podcast Apgrejd, slediš @apgrejd na twitterju ali pa @th0r oz. @uros_m. Lahko pa tu in tam pokukaš na geekmeet.si, kjer bodo slej kot prej objavljene vse podrobnosti za naslednji dogodek.


Posted

in

by